Fusten

Fusten bier voor feesten en partijen
Fusten bier voor feesten en partijen
Fusten bier voor feesten en partijen

Kwaliteits bier voor een super scherpe prijs

Wilt u goedkoper bier vaten en fusten bier inkopen voor uw restaurant, café of vereniging? Heeft u binnenkort een feest te vieren en wilt u goedkoop premium pilsener schenken? DeBierHandel.nl biedt u scherp geprijsde bier vaten en bier fusten. Horeca bier is door een grote gerenommeerde brouwerij gebrouwen en van hoge kwaliteit. Doordat wij ‘merkbier zonder merk’ verkopen en wij geen extra kosten hanteren liggen onze bier vaten en bier fusten tarieven flink onder de marktprijs. Ons premium pilsener bier heeft een alcohol percentage van 5 procent en is absoluut geen restpartij of evenementen bier. 

 

DeBierHandel.nl levert al jaren aan klanten die merk bier willen, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Ons bier is van topkwaliteit en voldoet aan de a-norm. Wij leveren scherp geprijsde fusten bier voor verschillende gelegenheden en aan diverse horeca instanties zoals:

  • Restaurants
  • Feesten
  • Sportverenigingen
  • Cafés
  • Campings
  • Studentenverenigingen
  • Party/Cruise schepen

Goedkoop bier bestellen – Bestel vaten bier en fusten bier bij DeBierHandel.NL

Ons bier is een premium pilsener bier met 5 vol.% alcohol van de hoogste kwaliteit met een prettige, herkenbare Nederlandse smaak. Wij leveren in neutrale bier fusten van 30 liter of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals ook Dommelsch fusten. Heeft u een ander biermerk zoals bv Jupiler, Hertog Jan of Ruhrgold kunt u een koppeling bij ons bestellen. Daarnaast hanteren wij geen minimale afnames.

Contact

Wilt u bier bestellen? U kunt ons bereiken op: 06-37405074
Of stuur een mail naar: info@debierhandel.nl

Bestel hier Bier