Feesten en partijen

Blikken en fusten bier voor feesten en partijen
Blikken en fusten bier voor feesten en partijen
Blikken en fusten bier voor feesten en partijen

Feesten met goedkoop verfrissend 5% ALc. bier

Heeft u binnenkort een feest te vieren en zoekt u goedkoop bier voor uw jubileum, bruiloft of overige feesten? Wij van DeBierHandel.NL bieden u kwaliteit bier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak, onder de markt prijs, met 5 % alcohol. Niet alleen bieden wij bier voor een goedkopere prijs per vat. Bij ons heeft u geen minimale afname. Indien u enkele bier vaten of fusten wilt bestellen is dat bij DeBierHandel.NL geen probleem.

Kwaliteit bier op feesten voor super scherpe prijzen

De inkoop van fusten bier voor feesten en partijen kan goedkoper indien de merk naam niet gebruikt wordt en u niet gebonden bent aan een leverancier met allerlei contracten. Omdat dit meestal niet het geval is, betaalt u snel teveel voor een vat bier. Door onze exclusieve samenwerking en soepele afspraken met een gerenommeerde bierbrouwer kunnen wij voor particuliere feesten goedkoper bier van top kwaliteit aanbieden. Daarnaast leveren wij tap installaties en overige artikelen die nodig zijn om uw feest tot een succes te maken.

DeBierHandel.NL | 30 en 50 liter fusten tegen een scherpe prijs!

DeBierHandel.NL levert sinds 2005 goedkoper kwaliteit bier. Wij leveren voor feesten en evenementen ‘merk bier zonder merk’ en zonder extra kosten die grote brouwerijen regelmatig aan hun klanten doorberekenen. Ook is ons bier absoluut géén rest partij of evenementen bier met een lager alcohol percentage. DeBierHandel.NL levert voor uw feest wel de smaak, maar niet de prijs!

Contact

Wilt u bier bestellen? U kunt ons bereiken op: 06-37405074
Of stuur een mail naar: info@debierhandel.nl

Bestel hier Bier